U bevindt zich hier: Home

 

Film van de Optocht 2024 staat online

Het filmpje van onze Prins van de Sleuteloverdracht 2023 staat online. Te bekijken via de volgende link: Optocht 2024

Film Prins Sleuteloverdracht 2024 staat online

Het filmpje van onze Prins van de Sleuteloverdracht 2023 staat online. Te bekijken via de volgende link: Sleuteloverdracht 2024

Sjteun ós in de Beetjes-actie van ózze Trotse Hoofdsponsor

 

 

Nieuw Prinsenpaar CV de Havermennekes, Prins Jean-Pierre I en Prinses Carmen

Na jarenlang op allerlei lijstjes te zijn voorgekomen was het zondag 26 november eindelijk zover dat ze daadwerkelijk als het nieuwe prinsenpaar van Bunde werden uitgeroepen. Prins Jean-Pierre I en Prinses Carmen, beter bekend als Jean-Pierre en Carmen Cobben, wonen samen met hun zoon Jelle en dochter Senna in de Court-pendu straat nr 12. Prins Jean-Pierre is 23 februari 1975 geboren aan de Pletsjmeule in Meerssen, hij is dus nu 48 jaar, als oudste van 3 broers Op zijn 14e zijn ze verhuisd naar de Repenhof  in Bunde, vanwaar hij zijn middelbare school heeft gevolgd bij het Stella Maris in Meerssen. Daarna is ie bedrijfs economie gaan studeren in Maastricht. In het dagelijks leven is Prins Jean-Pierre I werkzaam als controller bij Pensioenuitvoeringsorganisatie APG.


Prinses Carmen is op 26 november 1976 geboren in de Vroedvrouwenschool in Heerlen, maar groeide op in de Molsberg in Simpelveld in het gezin samen met haar 5 jaar jongere broer. Na de middelbare school in Kerkrade, ging de prinses de opleiding Sociaal-pedagogisch Hulpverlening (SPH) in Sittard, Carmen heeft altijd in de Jeugdhulp verlening gewerkt totdat ze getroffen werd door een hersenvliesontsteking. Toen in 2005 hun zoon Jelle werd geboren en 2008 hun dochter Senna volgde, raakte het prinsenpaar steeds meer ingeburgerd in de Bungse samenleving. Carmen werd lid van het Ouder-comité van BSO Sint Franciscus. En Prins Jean-Pierre I werd trainer bij de jeugd van VV Bunde. Daarnaast is de prins in zijn vrijetijd ook vrijwilliger bij Stichting het Limburgs Landschap, en daarnaast organiseert hij jaarlijks een Maas Clean-up opschoonactie in Voulwammes. Verder is ie bij alle thuiswedstrijden van het Nederlands Elftal te zien en houd hij enorm van de muziek van U2, samen met zijn prinses houden ze ook van Rowwen Heze. In het weekend pakt de prins graag de fiets om te toeren door ons mooie Limburgs Landschap en speelt hij graag met vrienden een potje padel. Prinses Carmen doet aan Pilates en is daarnaast veel in de tuin te vinden. Samen vinden ze het ook fijn om regelmatig een rondje te wandelen door het dorp. Of ze genieten op een terrasje samen van een speciaal biertje.


De komende tijd zal de vrijetijd wat minder worden want dan gaan ze zich storten in het Bungse Vastelaoves leven. En ze kijken uit naar deze tijd om dit samen met jullie te mogen beleven!

Prins Jean-Pierre I en Prinses Carmen

CV de Havermennekes

CV Havermennekes Bung verdient geld voor de clubkas!

 De afgelopen tijd hebben familieleden en/of kennissen van 3 leden hun woning verkocht via @Boek en Offermans Makelaars en hebben daarmee onze vereniging gesteund 💪.

Als tipgever krijg je, zodra de woning is verkocht, 💰€100 op de rekening gestort en de vereniging krijgt 💰€100 voor in de clubkas gestort.

Een win-win situatie, met Boek & Offermans verkoop je succesvol jouw huis én help je jouw geliefde vereniging een handje.

Meer weten over hoe jij je club kan steunen?⤵
https://boek-offermans.nl/sponsoring

#huisverkopen #steunjeclub #vereniging #clubkas #clubactie #jouwmakelaarinlimburg #boekenoffermans

 

 

Programma CV de Havermennekes, seizoen 2023-2024:

       

 

   

Activiteiten:


geen artikelen beschikbaar

 

Sponsoren: