U bevindt zich hier: Home

CV De Havermennekes NONNEVOT actie

 

Ook dit jaar houden wij weer een Nonnevot actie.

De nonnevotten zijn te bestellen vanaf 27 januari tot en met 18 februari via bestelformulier op https://www.havermennekes.nl/?Nonnevot of nonnevot@havermennekes.nl

De kosten bedragen:

4 stuks voor 6 Euro

8 stuks voor 11 Euro

12 stuks voor 15 Euro

Bij het plaatsen van bestellingen mbt nonnevotten, vermelden van voor- en achternaam, volledig adres en mobielnummer ( ivm Tikkie).

Ivm de geldende Covid-19 maatregelen zal er geen betaling aan de deur plaats vinden maar middels Tikkie of indien anders aangeven in de bestel mail.

De nonnevotten zullen zaterdag 26 februari aan huis worden afgeleverd volgens de geldende Covid-19 maatregelen, hier zal de week vooraf nog een herinneringsmail over worden verstuurd.

CV De Havermennekes

CV de Havermennekes komt met hun prinsenpaar een hart onder de riem steken! 

Carnaval 2022 en de corona pandomie zijn wederom geen goede combinatie. Toch willen wij als CV de Havermennekes uit Bunde, aandacht schenken aan de zieken en jubilarissen. In deze bizarre tijden wil het Prinsenpaar van CV “De Havermennekes” graag de zieken en huwelijksjubilarissen van Bunde op zaterdag 5 februari een hart onder riem steken. Uiteraard zullen deze ontmoetingen volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden en zullen wij de gepaste 1,5 meter in acht nemen. Dit kan zijn op hun woonadres, ziekenhuis of verpleeghuis. Het is niet de bedoeling dat het prinsepaar de woning betreed maar op een creatieve en ludieke wijze zal het prinsepaar u toch kunnen ontmoeten en verwennen met een lekkere fruit/snoep-schotel. Het bezoek is voor de zieken vaak een welkome afleiding waardoor men even aan wat anders kan denken.


Bent u zelf ziek? Of viert u een huwelijksjubileum? Of is een hart onder de riem wenselijk door de corona pandemie? Kent u mensen die ziek zijn of die jubilaris zijn? Weet dat deze mensen het op prijs stellen als ons Prinsenpaar een bezoek aan ze brengt, geef het ons dan door. Vermeld wel even duidelijk naam en adres en evt tel. Nummer. Tot zondag 31 januari 2022 kunt u zichzelf of iemand anders aanmelden voor een bezoek/ontmoeting. Aan het bezoek zijn geen kosten verbonden. Het bezoek zal plaatsvinden op zaterdag 5 februari.
 
U kunt de persoon (of uzelf) aanmelden bij Sylvia Bartholomeus tel. 0631961283 of 0433645296 of bij Leny Meijers van café “De Haverput”. tel 043-3649544 of 043-3641502 of via  ziekenbezoek@havermennekes.nl
 
Het Prinsenpaar, Prins Stefan en prinses Chantal, verheugen zich om U te ontmoeten.
Uiteraard zullen deze ontmoetingen volgens de richtlijnen van het RIVM plaatsvinden en zullen wij de gepaste 1,5 meter in acht nemen

Namens CV de Havermennekes

Leef Carnevalsvierdersj van Bung,

 

Allerjérsj wille v’r eederein ’t allerbeste wunsje in 2022 en bovenal e gooje gezondheid!

Door de aangesjerpte maatregele höbbe v’r es CV de Havermennekes met pien in ós hart de aanstaonde prins oetroping gepland op 8 januari motte annulere.

Gezeen de huidige onzekerheid höbbe v’r besjlote deze te verplaatse nao 20 November 2022.

V’r zalle nao de pers conferentie van 14 januari wiejer invulling van ‘t carnevals seizoen met uch communicere.

V’r gaon wel op 8 januari de verseeringe in Bung aanbreenge

V’r hope dat geer ós dao weer bie gaot sjteune en uch eige hoes ouch weer sjwoán daot seere. Moch g’r noch geine Havermennekes vlag höbbe ze zeen nog te besjtèlle via ós sikkretariaat secretariaat@havermennekes.nl!

Ouch dit jaor höbbe v’r weer ‘n aantal leuke acties um de verbondenheid met ós te onderstrepe.

‘nne set van 3 vaasjes veur € 11,11 in de carnevals kleure um ‘n leech in deze donkere daag te breenge, € 2,50 hie van geit nao de CV en raamstickers van Joy4you by Tahnee veur € 15,- zeen te besjtèlle, woà per sticker 5 euro steun veur de jeugd carnaval is.

                    

Deze artikele zeen te bestelle via het sikkretariaat onder vermelding van naam, adres, telefoonnummer etc.

Blief ós volge en sjteune, want v’r laote zeker nog van ós whjérre!

CV de Havermennekes

 

Nieuwe Havermennekes vlag te koop

 U kunt nog altijd onze nieuwe Havermennekesvlag kopen, door ofwel een mail te sturen naar secretariaat@havermennekes.nl of meld u bij een van onze leden.

U kunt ons  helpen om Bunde weer prachtig te sieren door het uithangen van de onze nieuwe Carnavals vlag die te koop is voor €17,50 p.st. Bestellen kan via:

secretariaat@havermennekes.nl

Voor het plaatsen van bestellingen m.b.t. Carnavalsvlaggen graag reageren via mail op bovengenoemde mailadres, onder vermelding van uw naam, adres en telefoonnummer zodat wij met u verdere afhandeling van bestelling kunnen bespreken.

Namens CV de Havermennekes

 

Films 2020 staan op de site!

Kijk vlug op onze video pagina en klik HIER

 

Leef Carnevalsvierdersj van Bung

Leef Carnevalsvierdersj van Bung,

 

Overige data CV De Havermennekes Bunde:

27-02-2022 Vastelaovend 2022, Hauw pin!

 

Activiteiten:


geen artikelen beschikbaar

Sponsoren: